Hej alla som har följt eller precis börjat följa mitt projekt.

Jag har sedan 2005 fotograferat hem i Sverige och de personer som bor i hemmet. Nu närmar det sig slutet på projektet då jag pratar med museer om att ställa ut allt 2013. Tanken är en resande utställning över hela landet.

Men jag vill fortfarande få in en större del av vårt land. Det saknas en del norr om Umeå och västkusten.

Därför har jag lagt upp en insamling via Funded By Me. Där berättar jag om mitt projekt och hoppas folk stödjer mig genom bidrag eller anmäler sitt hem. Det jag söker där är pengar till mitt resande, printar till de som ställer upp och hjälp med utställnings printarna. Jag har sedan starten gjort detta på mina besparingar, men nu när det närmar sig slutet och jag lägger ner mer jobb på det skulle jag behöva lite hjälp.

Jag tycker det känns spännande med crowdfunding. Det fungerar mycket bra i USA och det ska bli intressant att se om det funkar i Sverige.

Gå gärna in på http://fundedbyme.com/projects/2012/04/swedish-homes/

Där kan du läsa om detta projekt och om du vill hjälpa mig.

Stort stort tack

/ Michael

flattr this!

Post filed under Projektet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>