Äntligen har jag haft tid att jobba med detta projekt. Nu har jag gjort i ordning flera av de bilder jag tog förra sommaren. Jag vet att det är länge sen och alla har ännu inte fått sina bilder. Men nu har jag lämnat in ett 20-tal till labbet för att göra printar. De kommer skickat ut så fort de är klara.

De som inte får bilderna nu ber jag om ursäkt till. Men under slutet av nästa vecka tänkte jag göra klart fler bilder.

Jag är mycket nöjd med resultatet och vill tacka alla som har varit med.

Känner du någon som vill vara med be dem kontakta mig.

/Michael

flattr this!

Post filed under Projektet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>