Jag har inte varit snabb men nu har jag äntligen tittat igenom alla ca 40 hem jag har fotograferat under sommarresan. Från de 4839 bilderna jag tog är jag nu nere i 518 bilder. Jag har här gjort ett litet videoklipp där dessa bilder finns med. Det går lite snabbt men tanken är att ni ska få en känsla av bilderna. Sen kanske du ser dig själv i filmen om du har tur. Utifrån detta ska jag nu välja ut en bild från varje hem som jag ska redigera inför utställningen 2013.

Ursäkta den sneda och skakiga bilden. Men upplösningen kan ni själva höja i klippet. Vill annars inte att det ska vara för tydligt. Vill ju se er på utställningen.

/Michael

 
Följ min blogg med Bloglovin

flattr this!

Post filed under Efter resan and tagged .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>